De workshop “De schijf van 5: gezond werken zonder conflicten” is ontwikkeld en wordt verzorgd door Paul Tillemans en John Kostermans. 

Paul is jurist en heeft een achtergrond in de advocatuur (arbeidsrecht). Paul is werkzaam bij een toonaangevend opleidingsinstituut voor professionals in het juridische werkveld. Daarnaast is Paul oprichter van Le PonT, een platform voor verbinding. Paul is verder ook nog als vrijwilliger werkzaam als buurtbemiddelaar voor Buurtbemiddeling MeanderOmnium in Zeist, Bunnik en De Bilt. Als mediator is Paul aangesloten bij ADR International Register. 

John is mediator met een achtergrond als bedrijfs- en arbeidsjurist en als HR business partner. Hij heeft een gevarieerde mediationpraktijk in arbeids- en zakelijke conflicten en werkt als vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Amsterdam oost. Daarnaast geeft hij trainingen in conflictgedrag.

John is als mediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en ADR International Register. Voor meer informatie over zijn mediationpraktijk: http://www.kostermansmediation.nl